Голове на Сами Ал-Наджеи и Абдула Ал-Хайбари изведоха Ал-Насър с 2:0 в четвъртфинала на Кралската купа на шампионите. Но имаше възможност отборът от Саудитска Арабия да отбележи и трети, като Кристиано Роналдо организира контраатака точно преди края на полувремето. Съдията обаче спря нападението със сигнал за край на първата част, което предизвика яростен отговор от страна на звездата на Португалия и последващ жълт картон за реакцията му.

Това не беше първият път, когато феновете на Саудитска Арабия станаха свидетели на подобна реакция, след като Роналдо изля гнева си върху бутилка вода след загубата на Ал-Насър с 0:1 от Ал-Итихад миналия четвъртък, след като беше подложен на подигравателни скандирания, гласящи името на Лионел Меси по време на срещата. Поведението на 38-годишния играч обаче изглежда не повлия на отбора, тъй като малко след почивката, Ал-Насър отбеляза и трето попадение.

Португалският нападател ще бъде следващия път в игра за Ал-Насър в събота, когато играе срещу Абха, но в Саудитската професионална лига.