Лошото начало на сезона за Ал-Насър продължи и във втория кръг в първенството на Саудитска Арабия. Кристиано Роналдо и компания допуснаха втора поредна загуба, след като паднаха с 0:2 от Ал-Таавон. Португалецът записа пълни 90 минути, в стартовия състав бяха и другите две звезди на домакините Садио Мане и Марсело Брозович. В първия кръг от шампионата Ал-Насър отстъпи с 1:2 в гостуването на Ал-Итифак.
 
Роналдо имаше първата добра възможност в мача, но негов изстрел в 8-ата минута бе отразен от вратаря на съперника. В 20-ата минута обаче гостите откриха резултата. При центриране от корнер Леандре Тауамба с глава прати топката в мрежата.

В 45-ата минута съдията отсъди дузпа в полза на Ал-Насър, но след разглеждане на ситуацията с ВАР той промени решението си и дузпата бе отменена.

През втората част домакините направиха всичко възможно да стигнат до изравняване, като с пропуски се отличиха Талиска, Марсело Брозович и Садио Мане. В 5-ата минута на добавеното време Мане отбеляза, но попадението му не бе зачетено заради засада. 
 
Веднага след това гостите се възползваха от грешка в отбраната на съперника и нанесоха втори удар. Кам Ал Роки бе изведен в близост до вратата и върна към Ахмед Бахусайн, който стреля силно и въпреки намесата на защитник на голлинията, топката влезе в мрежата - 0:2.

Така Ал-Насър допусна първа домакинска загуба от 19 мача насам. Отборът остава с нулев актив на 15-ото място в класирането. Ал-Таавон пък вече има 4 точки и се изкачи до 4-тата позиция.