Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо заяви, че не е изненадан от забележителната 2023-а година, която завърши като голмайстор №1 и настоя, че все още има какво да предложи от себе си.

Роналдо ще отпразнува 39-ия си рожден ден следващия месец, но продължава да бележи редовно с екипа на Ал Насър и Португалия, след като отбеляза 53 гола във всички турнири миналата година.

Капитанът на Португалия подписа с Ал Насър като свободен агент, след като договорът му с Манчестър Юнайтед беше прекратен и оттогава отбеляза 44 гола в 50 мача за арабския тим. По-рано тази седмица той спечели направи хеттрик от наградите на Globe Soccer, след като спечели в категориите Най-добър играч от Близкия изток, наградата Марадона за Голмайстор №1 през 2023-а година, както и наградата за Любим играч на феновете.

Говорейки в интервю за португалското издание Record, Роналдо каза, че все още има какво да постигне в кариерата си, след като тя беше поставена под съмнение заради скандалното му напускане на Манчестър Юнайтед.

„Не съм изненадан от нивото си, тъй като знам, че все още имам много какво да предложа. Знам, че мога да осигуря много голове за Ал Насър и националния отбор, така че беше невероятно в личен план да вкарам 54 гола. Ако се върнете назад и видите какво се случи в Манчестър Юнайтед и националния отбор, хората всъщност ме смятаха за изгубен... Но истината е, че се съсредоточих и имах страхотен период в Ал Насър, затова вкарах 54 гола“, сподели Роналдо.