Легендарният бразилски футболист – Роналдо Назарио, разкри кой футболист за него е най-добрият според него нападател в актуалния футбол. Великият №9 си спомни за славната си кариера, а също така говори и за Европейската Суперлига, която за него „така или иначе ще се случи“.

„Най-силният нападател в света днес? Бензема, според мен. Левандовски е близо до него, а Хааланд ще бъде на върха в следващите години. Разликата е, че норвежецът няма техниката на останалите“, каза той в предаването на Кристиан Виери.

Запитан за бразилския национален отбор и шансовете му за триумф на Мондиал 2022, Роналдо говори за Неймар и началото на кариерата си: „Когато бях млад, опитвах от всичко. Веднага обаче и виждах, че съм по-добър от останалите. Головете, които вкарвах, бяха такива, че елиминирах по трима-четирима футболисти, а това не се тренира. Надявам се Неймар да спечели Световното първенство – вкарва много, но има и хора, които го критикуват за личния му живот и за факта, че не печели достатъчно трофеи“.

Собственикът на Реал Валядолид поздрави Килиан Мбапе за играта на звездата от ПСЖ, но говори и за Лионел Меси и Кристиано Роналдо: „Ако имах мозък в главата, колкото тях двамата, щях да съм вкарал два пъти повече голове в кариерата си“, сподели с усмивка Роналдо.

„Бъдещият Роналдо? Това е Ендрик – момчето е на 15 години и е изключителен талант. Може да се види с лекота прогреса му. Има още едно момче в Сао Пауло – Кайо. За него също ще се говори много. Футболът винаги се развива и вярвам, че рано или късно Суперлигата ще стане факт“, анализира още Феномена.