Несъмнено Роналдиньо е един от най-големите футболисти в историята на играта, но той също е имал необичайни моменти в своя славен живот. Това разкрива аржентинецът Емануел Вия, който е бивш съотборник на бразилеца в Мексико. Халфът разкри, че Рони е разбрал на 35-годишна възраст, че... може да изтегли своите пари от банката.

„След края на тренировка отидохме при счетоводителя на клуба и Роналдиньо го попита: „Имаш ли 1200 евро, които мога да взема назаем?“.

БГНЕС
24 снимки

Счетоводителят го попита защо и той обясни, че брат му е напуснал града, а той не му е оставил пари да си купи неща, от които се нуждае“, започна Вия.

Той продължи: „Служителят му даде парите назаем, но предложи да го придружи до най-близката банка, на която той дори беше рекламно лице. Той беше много изненадан и попита: Наистина, мога ли да изтегля парите оттук?“.

Вия обясни, че именно братът на Роналдиньо се е грижил за всички сметки на магьосника с топката. „Разбира се, че може, тук плащаме заплатата Ви. Сметката е на ваше име и вие сте лицето на банката“, продължи счетоводителят на клуба към Роналдиньо.

15 снимки

Аржентинецът призна, че никога не си е представял подобен сценарий в главата. „Никога не сме го питали дали има дебитни карти. Представете си, 35-годишен мъж, който беше феномен, но няма представа как да изтегли пари от собствената си сметка. Хората смятат, че животът на тези футболисти е розов, но не винаги е така“, завърши Вия.