Официалният акаунт на Рома в „Туитър” накара тифозите на тима да се развълнуват със загадъчно послание, което мнозина разчетоха като предизвестие за привличането на младата звезда от Аякс Джъстин Клуйверт.

Не е тайна за никого, че от известно време двете страни са в преговори, а в същото време римляните предизвикаха вниманието с начина, по който оригинално използват профила си в социалните мрежи.

Джъстин Клуйверт пристана на Рома, но Аякс се дърпа

В случая те отново блеснаха с попадение. Основното послание бе, че спортният директор Мончи „върши своите ходове”, а стилизираното му изображение бе придружено с тези на трите нови попълнения дотук – Анте Чорич, Иван Маркано и Брайън Кристанте. На картината има и четвърта фигура с екип на „джалоросите”, върху чието лице обаче е поставена маска на вълк.

По-наблюдателните фенове веднага отчетоха, че позата на загадъчния играч прилича доста на вече съществуваща фотография на Клуйверт с екипа на Аякс. На нея холандецът също носи ръкавици и прави същия жест с дясната си ръка.

Рома се договори с Клуйверт

В Италия считат сделката между холандския гранд и Рома за сигурна, като има редица индикации, че тя би могла да бъде финализирана още утре. Твърди се, че споразумението е 15 милиона евро плюс още 5 милиона под формата на бонуси и 10 процентов дял от бъдещ трансфер.

Най-вероятно Джъстин Клуйверт ще подпише 5-годишен контракт при заплата от 1,4 милиона евро на сезон.