Отборът на Ривър Плейт замина за Орландо, САЩ, където ще проведе част от предварителната си подготовка за новия сезон. Всичко беше наред допреди самолета на аржентинския гранд да излети, след като трябваше Лукас Белтран да бъде свален от борда.

Играчът не отговаря на едно от изискванията за влизане в Щатите. Според вестник Ole Белтран се е възползвал от почивката си, за да пътува до Европа и е бил в Италия, за да се справи с бюрократични проблеми, за да получи двойно гражданство.

Той се е завърнал в Аржентина, но не е изпълнил 14-дневната изолация, изисквана от САЩ преди да стъпи на американска земя. Проблемът е бил открит в Лима по време на междинно кацане на самолета, превозващ екипа на Ривър.

Нападателят остана в Перу и ще се завърне в Аржентина. Идеята на клуба е Белтран да изпълни оставащите си пет дни до 14 и след това да се присъедини към отбора в Щатите.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.