Бразилската легенда Ривалдо смята, че неговата страна би била добра дестинация за Жозе Моуриньо като следващо амплоа за португалеца. Пред известен буукмейкърски портал бившият полузащитник на Селесао говори за Специалния и спекулациите около неговото следващо предизвикателство .

„С Моуриньо сме приятели и знам, че той е изключителен човек и много добър треньор. Няма на кой какво да доказва. Ще има много оферти в следващите месеци. Дори чух, че е възможно да поеме клуб от Бразилия. Това ще е чудесно за моята страна, тъй като Моуриньо ще вкара много нови идеи. Може би и на него ще му е интересен проект в Южна Америка”, каза Ривалдо.

Европейската Суперлига също бе анализирана от бившия халф на Барселона. „Клубовете, които опитаха да създадат тази надпревара, не показаха никакво уважение към другите отбори, както и към техните собствени фенове. Всички показаха несъгласието си. Не става въпрос да събере най-добрите отбори в един формат. Европейският футбол има много добри отбори и всеки един място в турнирите”, завърши бившата звезда на Барса.