В последните дни двама футболисти приковаха вниманието, след като дебютираха за националните отбори на своите страни в тийнейджърска възраст. Ламин Ямал записа първия си мач за Испания на 16 години и 57 дни, Амара Диуф за Сенегал на 15 години и 94 дни. Въпреки тези смайващи постижения двамата не попадат в топ 10 на най-младите футболисти, играли за националния си отбор.
 
Лукас Кнехт държи рекорда, след като играе за Северните Мариански острови срещу Гуам през 2007 г., когато е едва на 14 години и два дни. Втори е Аун Кяу Тун от Мианмар, който дебютира и то с гол през 2000 г. срещу Тайланд на 14 години и 93 дни. Топ 3 се допълва от Муса Латунджи, който изиграва първия си мач за Бенин на 14 години и 157 дни.
 
В челната десетка са още двама футболисти от Северни Мариански острови - Джоел Фрут и Кенеди Изука, двама играчи от Търкс и Кайкос -  Кристофър Луиси и Жан-Луис Уатсън, Макдоналд Тейлър-младши от Американските Вирджински острови, Жуниор Гуриер (ЦАР) Стефан Апия (Гана), който дебютира на 14 години и 322 дни.