Аржентинската футболистка - Ямила Родригес, бе подложена на убийствени критики заради татуировка на Кристиано Роналдо. В момента тя е с националния отбор на страната си на световното първенство за жени в Австралия и Нова Зеландия и още на първия мач с Италия, татусите бяха уловени от камерите. 
 
Ямила има две толеми татуировки на крака - едната е на Кристиано Роналдо, а другата - на Диего Марадона. Това предизвика вълна на възмущение в социалните мрежи най-вече от сънародниците й и тя реши да им отговори.

"Моля ви, спрете. Кога съм казвала, че съм против Меси?Не може ли човек да има идол, играч, който да харесва? Меси е нашият велик капитан в националния отбор и това, че моето вдъхновение и моят идол е KR7, не означава, че мразя Меси.

Всички можем да харесваме различни неща и това трябва се приема. Не сме длъжни да обичаме само играчите на нашата страна.

Моля, разберете, че това е футбол и всеки има своите предпочитания и подчертаването на едното не означава погребване на другото. Спрете, уморително е, боли”, написа Ямила Родригес.