Холандският национал Уесли Снайдер напусна тима на Галатасарай, след като договорът на футболиста бе прекратен по взаимно съгласие. Снайдер призна, че причината за напускането на турския гранд е наставникът на тима Игор Тудор.

Подобна бе съдбата преди време и на Димитър Бербатов в гръцкия ПАОК, където треньор бе същият хърватски специалист.

Снайдер допълни, че все още не е наясно какво ще направи с кариерата си оттук нататък, като на първо време ще се прибере в родината си, където ще очаква оферти. Интерес към услугите му има от страна на италианския Сампдория.

„Разбира се, че съм тъжен. Не е много приятно, когато трябва да си тръгнеш по този начин. Вярвам в качествата си. Все още не знам кои клубове се интересуват от мен. Обръшам страницата“, коментира Снайдер.

„Треньорът направи своя избор. Той избра да не работи повече с мен. Ако някой треньор не иска да работи с теб, то тогава трябва да погледнеш някъде другаде. Все още нямам никакви планове. Ще се върна в Амстердам и там ще видя какво ще правя. В момента нямам планове, но вярвам във възможностите си и съм сигурен, че нещо ще пристигне“, каза още Уесли Снайдер.