Тъмни облаци надвиснаха над еквадорския национал Кристиан Нобоа, след като бе обвинен от приятелката си Кевиам Касо в побой. Двамата имат връзка от 2020 г., а две години преди това футболистът се разведе със съпругата си Олга Романова, която е майка на децата му.
 
В момента 37-годишният Нобоа, който има 75 мача за Екваадор, е състезател на Сочи, а голяма част от кариерата му премина в Русия - Динамо Москва, Рубин Казан, Ростов, Зенит.
 
Кевиам Касо, която също е от Еквадор, пусна снимка в социалните мрежи, на която се виждат наранявания по лицето, и написа:
 
„Срам ме е, че мълчах толкова дълго. След като го направи веднъж, той ще го направи хиляди пъти. Не се чувствам виновна за нито един от ударите, които ми нанесе, любов моя!  Ти ме нараняваше по всякакъв възможен начин и винаги ме убеждаваше, че всичко ще се промени! Грешка беше, че дадох място в живота си на човек, чиято единствена цел в живота са разврата и простотиите! Този, който не изпитва любов към нищо и никого, дори към себе си." 
 
Кристиан Нобоа, който носи прякора Руснака, обаче отхвърли обвиненията и заяви, че никога не е посягал на приятелката си.
 
„Всички знаят, че не съм такъв човек. Винаги съм мил с хората. Това е много трудна ситуация, не бих пожелал на никого да бъде в нея. На никого не съм изневерявал и никого не съм бил", заяви халфът на Сочи.