Българският нападател Димитър Бербатов бе посрещнат по грандиозен начин от феновете на ПАОК при официалното си представяне на стадион "Тумба". Пламенните фенове на солунския тима бяха изпълнили сектор А на стадиона и посрещнаха гръмогласно Бербатов, когато той излезе от тунела.

Традиционно за гръцките запалянковци, не липсваха пиротехнически изделия, а феновете се бяха подготвили и с песен за българина.

Огромен бе интересът и от гръцките журналисти. Бившият нападател на Монако, Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Байер Леверкузен остана видимо трогнат от посрещането.

"Благодаря Ви, това е невероятно. Не мисля, че заслужавам това, аз съм просто нормален човек, което играе футбол. Оценявам го, благодаря Ви много. Ние сме като братя, а ние винаги се бием за своите братя, така че аз ще се бия за вас. Искам да благодаря на президента на клуба, че бе толкова настоятелен да дойда тук. Тази година празнувате 90-годишен юбилей, така че ще празнуваме заедно и ще постигнем нови успехи", обърна се Бербатов към привържениците на ПАОК, след което не пропусна да снима трибуните със своя телефон.