Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов изглежда избра новия си отбор. Според медиите в Русия, той е приел офертата на Динамо Москва и в близките дни ще подпише договор с тима от столицата. 

Изданието "Чемпионат" разкрива, че годишното възнаграждение на нападателя ще бъде в размер на 850 хил. евро. Заради тази оферта той е отхвърлил другите шест, които реално са били получени за подписа му. 

Според медията, те са били от Лудогорец, китайски втородивизионен клуб, тим от Обединените Арабски емирства, холандския Витес, както и от руските елитни Рубин Казан и Ростов. Най-изгодна от финансово естество била тази от арабския свят. 

С избора на Динамо като нова дестинация в кариерата му, на Попето няма да му се налага да сменя местожителството си. Досега той носи екипа на друг московски гранд - Спартак, но разтрогна договора си с него в началото на годината.

Той беше обвързан със "спартаковци" до 30 юни и получи компенсация за прекратяването на контракта. Юношата на Левски се подвизава в Русия вече седем години и явно му харесва там, за да не иска да отива другаде за повече пари.