Защитникът на Порто - Пепе заяви, че Кристиано Роналдо е  най-добрият футболист в света за всички времена. Ветеранът яростно обвини критиците на звездата и добави, че друг като Кристиано просто няма да има. 
 
„Играл съм с Роналдо и мога да  говоря много по тази тема. Познавам го отдавна, той е страхотен човек, с характер на шампион. Никой не е и няма да бъде като него, защото той постигна велики неща в Англия, Испания, Италия, дори и в Португалия.  Смятам, че Кристиано  Роналдо е най-добрият в историята на футбола и заслужава само хубави неща.
 
Не разбирам и никога няма да разбера хората, които го критикуват, без дори да го познават, без да са разговаряли с него и минута. Тези така наречени критици нека знаят, че е лесно само да говориш, но делата са тези, които определят човека, а на терена Роналдо е невероятен. Радвам се, че се срещнахме, когато моят отбор Порто игра с Ювентус, беше хубаво да се видим отново. Щастлив съм, че съм играл с футболист от подобна класа и Кристиано винаги ще бъде мой верен приятел“, коментира Пепе.