Бившият футболист на Реал Мадрид и настоящ на Бешикташ – Пепе – сподели, че би му харесало, ако екс съотборникът му в Кралския клуб Кристиано Роналдо се присъедини към турския гранд. Пред клубната телевизия португалският бранител засипа със суперлативи сънародника си и разкри своята история на трансфера си в Бешикташ.

Роналдо пред пореден рекорд в Шампионската лига

„Разбира се, че би ми харесало Кристиано Роналдо да заиграе в Бешикташ“, каза Пепе, който допълни, че по негово мнение CR7 е по-завършен като футболист от големия му конкурент Лионел Меси.

„Роналдо е човек, спрямо когото изпитвам страхотен респект. Той е мой приятел и важна личност за мен. Ако има шанс това да се случи, много бих се радвал да дойде тук. Извън терена Роналдо е нормален човек. Когато по медиите се говори за него си казвам, че това не може да е вярно, това е лъжа“, добави Пепе.

„Хората говорят, без да познават Роналдо. Той е обикновен човек, с традиционни за всички навици. Обича семейството си, децата си, отдава голямо значение на родителите си. Получава му се естествено така“, коментира още бранителят.

„Имах оферти от различни клубове. Когато дойде предложението от Бешикташ, привлякоха вниманието ми. Много хора ми писаха в социалните мрежи, казвайки, че е невъзможно. Беше невъзможно да не ида в Бешикташ“, обясни за финал Пепе.

Португалецът премина в Бешикташ през лятото на 2017 година. От началото на сезона записа 11 мача, отбелязал е един гол.