ПАОК и Арис завършиха 2:2 в дербито на Солун от 25-ия кръг на гръцката Суперлига и остави двата отбора на предишните им позиции в класирането. Олимпиакос е начело със 64 точки, пред Арис с 48 и ПАОК с 47. Следват АЕК с 45 и мач по-малко, както и Астерас Триполис и Панатинайкос с по 42.

"Жълто-черните от Арис трябва да съжаляват безкрайно, тъй като водеха с 2:0 до 87-ата минута, но допуснаха изравняване в последните три от редовното време и 5-те допълнителни минути.

Всъщност отборът на треньора Вангелис Манциос имаше първата страхотна възможност в мача. В 17-ата минута след центриране на Бертолио, Бруно Гама улови топката с хубав удар от движение, но Живкович внимаваше и с много добра реакция изби. Но Факундо Бертолио откри резултата в 26-ата минута, след като засече на празна врата подаване на Даниел Мансини.

В първите 20 минути на второто полувреме ПАОК натисна да търси изравняване, но в 69-ата минута Арис завърши контраатака и поведе с 2:0. Манчини открадна топката от Цингарас, подаде на Бруно Гама, който отправи удар.аЖивкович боксира, но Манос получи топката и вкара за 2:0.

Домакините продължиха да търсят голове, като най-напред искаха дузпа заради фаул срещу Андрия Живкович, който беше прегледан с ВАР, но съдията Шимон Марчиняк от Полша не я даде.

В 84-ата минута Делизис от Арис изчисти топката от голлинията с глава, но след още три исландският защитник Ингесон намали, след като беше забравен при изсипана топка от ляво.

В 95-ата минута драмата стана пълна, след като вратарят Буше фаулира в наказателното поле същият играч, а Виейриня вкара за 2:2.