Галатасарай има интерес към изпадналия в немилост полузащитник на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек. 26-годишният нидерландец записа само две изяви за „червените дяволи“ досега през сезона, като изигра общо 21 минути.

Мениджърът на Юнайтед Ерик тен Хаг вече потвърди, че ще му бъде позволено да напусне „Олд Трафорд“ през януари, а според турското издание Sporx Галатасарай обмисля да се възползва от това. Очаква се турският гранд да отправи оферта още през първите дни на януари, като вече е осъществен контакт между халфа и представителите на истанбулския тим.

Ван де Беек има 62 мача за Юнайтед, откакто се присъедини от Аякс през 2020-а година, но така и не спечели доверието на нито един от мениджърите на „червените дяволи“. Той беше билзо до трансфер в Реал Сосиедад по-рано тази година, който обаче се провали в последния момент.

Ман Юнайтед пропиля преднина от два гола и завърши наравно 3:3 с Галатасарай в сряда, поставяйки под огромна въпросителна класирането за елиминациите в Шампионска лига.