Изключително некомфортна ситуация срещна сръбския шампион Цървена звезда в самия край на лагера на отбора, разбра екипът на Gong.bg.

Лидерът в местния шампионат трябваше да си тръгне от турския комплекс Белек, където проведе зимната си подготовка и срещна родния шампион Лудогорец, от който загуби с 2:3, а на 27-и януари звездашите трябваше да се приберат в родния Белград.

startphoto.bg
36 снимки

По предварителни планове Цървена звезда трябваше да отлети обратно за Сърбия в 14:30 турско време (13:30 българско), но ужасните метеорологични условия в района на Анталия не позволяват това да се случи.

Така играчите, водени от Милош Милойевич, продължават да чакат одобрение самолета да излети обратно за Сърбия вече повече от 6 часа. По информация от летището в турския южен курортен град самолетът на сърбите трябва да излети в 00,15 местно време, но с оглед буреносния вятър и задаващия се пороен дъжд този факт може да претърпи нова промяна. В следващите няколко дни се очаква и българските отбори да започнат да се прибират по своите градове.

Звездашите подновяват шампионата в страната си на 4-и февруари, като тимът ще посрещне Войводина Нови Сад. 

Драган Иванов и Симеон Божинов, пратеници на Gong.bg в Белек, Анталия