Престоят на българския вратар Николай Михайлов в кипърския Омония може да приключи съвсем скоро. Според изданието Prothatlima, той ще е един от играчите, които ще си тръгнат след края на настоящата кампания. Българинът е с договор до края на сезона и изглежда няма да бъде подновен. 

Тимът от Никозия планира огромна чистка лятото, защото ръководството никак не е доволно от представянето през тази кампания. Омония завършва не шесто място и няма да участва в Европа, а това не се харесва на шефовете. 

Огромната част от чужденците ще си тръгнат, а се очаква да се отвори вратата на няколко местни момчета. На вратарския пост обаче тимът от столицата се очаква да разчита на конкурента на Михайлов Джон Алвбьоге. А в разширения състав на отбора в момента са петима вратари. 

"Българинът е загубил формата си и не се представи на нивото, което всички очакваха от него. Алвбьоге се завръща с пълна сила и по всичко личи, че ще е титуляр следващия сезон. Така че Михайлов ще трябва да върне шалчето на Омония и да си тръгне", написаха от изданието.