Кристиано Роналдо определено ще иска възможно най-бързо да забрави тазвечерния сблъсък с Ал Аин в мач-реванш от четвъртфиналите на азиатската Шампионска лига. Не само че Ал Насър отпадна от турнира, след като загуби при изпълнение на дузпи, но и португалската звезда направи фрапантен пропуск по време на срещата.

Първата среща завърши с победа за Ал Аин с 1:0, а като гости те поведоха даже с два гола, но след това Ал Насър се върнаха до 2:2. Тогава в 61-ата минута Кристиано Роналдо получи страхотен шанс да изведе напред отбора си и по този начин да изравни общия резултат от двете срещи. Само че португалецът не успя да добави топката в мрежата от близка дистанция, след като противниковия страж отби топката, а тя попадна именно в Роналдо.

Пропускът на празна врата на Кристиано обиколи социалните мрежи, като и неговата реакция след това бе показателна. Все пак той имаше ключова роля по-напред в мача, когато вкара за 4:3 в 118-ата минута и така срещата стигна до изпълнения на дузпи, при които само той от съотборниците си вкара, а Ал Насър отпадна. 

Вижте пропуска на Роналдо във видеото.