Футболистът на Челси - Кристиан Пулишич, и сънародникът му Тейлър Бут от Утрехт са попаднали в радара на италианския шампион Наполи. Президентът на клуба от Серия А - Аурелио де Лаурентис, иска да подсили състава си с двамата американци не само по спортни причини, но и за да отвори нови търговски възможности.

Пулишич се очаква да напусне „сините“ през лятото, тъй като ще му остава една година от договора му и е разочарован от липсата си на игрово време. Манчестър Юнайтед и Нюкасъл проявиха интерес към капитана на САЩ през януари, но сега се очаква Атлетико Мадрид, Милан, Ювентус и Наполи също да отправят предложения за крилото.

Gulliver/GettyImages
43 снимки

Челсипък може да използва 24-годишния Пулишич като разменна монета, за да привлече Виктор Осимен на по-ниска цена, пише Daily Mail.

Бут, който е следен и от мениджъра на Ман Юнайтед - Ерик тен Хаг, си спечели доста почитатели с играта си през този сезон в нидерландското първенство с екипа на Утрехт. 21-годишният бивш юноша на Байерн Мюнхен, се справя отлично в ролята на атакуващ халф и беше избран за играч на месеца в Ередивизи през ноември миналата година.