От Милан подготвят оферта за младата звезда на Брюж Ноа Ланг, твърди „Гадзета дело спорт“. Крилото е една от големите трансферни цели на „росонерите“, чиито ръководители на няколко пъти се срещнаха с представители на юношата на Аякс през последните месеци.

Според “Гадзета“ Ланг има желание да се присъедини към миланския гранд въпреки интереса на Арсенал, Ливърпул и Борусия Дортмунд към него. Той е развълнуван от идеята да работи със Стефано Пиоли и Паоло Малдини, който е бил един от идолите му като дете. През настоящия сезон 22-годишният играч има 8 гола и 13 асистенции в 40 мача във всички турнири. Договорът му е до 2025-а, като поставената от Брюж цена е около 25 млн. евро, но „червено-черните“ ще се опитат да я намалят до около 20 млн. плюс бонуси.

Междувременно, “Розовия вестник“ пише, че „росонерите“ се интересуват от още едно крило – Доменико Берарди от Сасуоло. Италианският национал прави много силен сезон в Серия "А" с 14 гола и 11 асистенции в 27 мача. От клуба му искат 30 млн. евро, но от Милан ще опитат да намалят и неговата цена.