ржентинската футболна суперзвезда Лионел Меси коментира възможността бразилецът Неймар да се присъедини към Интер Маями и заедно с Луис Суарес, който също като Меси носи екипа на американкия тим, отново да се съберат заедно както по времето им в Барселона.

"Често си говори. Дори имаме групов чат между нас тримата. Неймар говори перфектен испански", разкри Меси.

"Дали бих му изпратил съобщение да се присъедини към нас? Не, не знам. Истината е, че в момента е доста трудно. Той е в Саудитска Арабия и мисля, че има още година от говорора си. Неймар имаше трудна години, беше контузен за дълго време, така че е трудно това да стане сега. За по-късно не знам. Животът прави толкова завои, че всичко може да се случи, но в момента мисля, че е невъзможно", коментира пред infobae.com аржентинецът.

Той засегна темата с евентуалното му участие на Мондиал 2026. "Зависи как се чувствам и как съм физически. Трябва да бъда реалист. Все още има доста време до тогава. Възрастта също е реалност, въпреки че е само цифра. Мачовете, които играя в момента, не са като тези, които играех на всеки три дни, когато бях в Европа. Но всичко зависи от това как ще се чувствам и дали мисля, че мога да бъда на ниво или не. Ще видим", обясни Лионел Меси, който не скри, че иска да отново да спечели с Аржентина турнира Копа Америка. / БТА