Нападателят на Пари Сен Жермен – Лионел Меси, използва социалните мрежи, за да отправи прочувствено послание към бившия си съотборник в Барселона Луис Суарес. Уругваецът напусна Европа след 16 години на Стария континент. За последно той игра в Атлетико Мадрид, но бе освободен и се завърна в бившия си клуб Насионал, въпреки интереса от редица европейски тимове.

Меси бе един от най-близките приятели на Суарес на „Камп Ноу”, а това си личи и от обръщението на аржентинеца към нападателя на Уругвай.

„Хей, гордо, вече си там и искам да те прегърна и да ти пожелая всичко най-добро в тази нова страница за теб. Знам колко е важно за теб, че се завръщаш в твоята държава, в твоят дом, Насионал след толкова дълго време и колко е важно за теб да се подготвиш добре за световното след няколко месеца. Желая ти всичко най-добро”, сподели Меси в специално видео.

„Сега трябва да следя изявите на Насионал. Ние, феновете на Нюелс Бой нямаме добри спомени от Насионал, но както знаеш, мен ме е грижа за теб и съм насреща за каквото и да е било. Хей, гордо, както казах, желая ти всичко най-добро и се надявам, че скоро ще се видим. Голяма прегръдка! Чао”, каза още Лионел Меси.