Меси отправи прочувствени думи към Хавиер Масчерано и Фернандо Гаго, които сложиха край на кариерите си. Тримата играха заедно в националния отбор на Аржентина, а Лео и Масчерано бяха рамо до рамо и в Барселона.
 
„Двама души, с които живеех и на чиято компания се радвах дълго време, напуснаха футбола и искам да се възползвам от възможността да се сбогувам с тях.
Фер, скъпи, надявам се да се оправиш. Изминаха 17 години, откакто се запознахме. Беше ми приятно да споделям съблекалнята на националния отбор и да играя срещу теб, нали знаеш това. Надявам се да продължиш да сбъдваш мечтите си.
 
Какво да кажа за Масче. Толкова години заедно, виждахме се всеки ден, споделяхме толкова много ... Преживяхме най-щастливите моменти и споделихме трудни времена в националния отбор на Аржентина и в Барселона. Липсваш ми от момента, в който си тръгна. Желая всичко най-добро!", написа Меси в Инстаграм. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.