Бъдещето на световната суперзвезда Лионел Меси остава основна тема в медиите. Експерти като Жером Ротен смятат, че времето на аржентинеца в Пари Сен Жермен е приключило, това може и да не е точно така.

Гастон Едул от TyC Sports предостави актуална информация за Меси и докато L’Equipe съобщи в понеделник, че 35-годишният нападател клони по-скоро към напускане на „Парк де Пренс“, Едул нарисува различна картина на ситуацията.

Журналистът съобщава, позовавайки се на свои източници, че Меси продължава да преговаря с ПСЖ. За момента не води преговори с нито един друг европейски клуб. Освен това Едул очаква нова среща между двете страни през следващите седмици.

Американският Интер Маями и клуб от Саудитска Арабия също могат да се включат в битката за Меси. Въпреки това, ако световният шампион с Аржентина реши да напусне Стария континент, той може да погледне към МЛС.

Представянето на ПСЖ в реванша срещу Байерн Мюнхен на 8 март на „Алианц Арена“ ще повлияе дали преговорите за нов договор ще продължат или окончателно ще пропаднат. Френският шампион загуби първия двубой от баварците с 0:1 на „Парк де Пренс“.