Диего Марадона си отиде от този свят вчера на 60-годишна възраст. В последното си интервю преди да бъде приет в болницата Дон Диего разкрива душата си пред вестник Кларин. 
 
"Понякога се чудя дали хората още ще ме обичат. Ще бъда вечно задължен на хората, които всеки ден ме изненадват. Това, което изпитах, когато се завърнах в Аржентина, не може да бъде описано и никога няма да забравя. Бях отсъствал толкова дълго време и понякога се чудя дали хората още ме обичат и дали ще продължат да се чувстват по същия начин.
 
Футболът ми даде повече от всичко, за което съм мечтал. Ако нямах тази зависимост, можеше да играя много повече. Но днес това е минало. Добре съм и най-голямата ми болка е, че родителите ми не са тук. Но знам, че ме гледат отгоре."
 
Искам всички аржентинци да бъдат добре, вярвам, че президентът ще ни избави от тази тежка ситуация. Много се натъжавам, когато видя деца, които не могат да се хранят. Знам какво е да си гладен и да не можеш да ядеш с дни. Това не може да се случва в нашата държава. Това е моето желание - да видя  аржентинците щастливи и с храна на масата всеки ден", са част от откровенията на Дон Диего.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.