Легендата на световния футбол Диего Армандо Марадона за пореден път изуми със странни твърдения, като дори сътвори и малък дипломатически скандал. В интервю за най-голямата спортна медия в Аржентина TyC Sports той в типичен стил обяви, че е бил отвличан от извънземни, след като се напил, разкри как е загубил девствеността и не пропусна да забърка скандал около случая с Божията ръка на Мондиал '86.

Попитан дали вярва в извънземни, Марадона заяви: "Защо да усложняваме нещата? Веднъж изпих малко повече питиета и след това ме нямаше в продължение на три дни. Когато се прибрах, казах, че бях отвлечен от НЛО. Те ме отвлякоха и не мога да ви кажа нищо повече", след което продължи с култов разказ за първите си сексуални изживявания.

"Загубих девствеността си на 13 години в мазето с по-възрастна жена. Аз бях отгоре, докато тя четеше вестник", каза още култовият Дон Диего. Той разкри още, че в кариерата си е имал няколко мача, в които е играл, без да е спал предната нощ. Освен това разкри, че ако има възможност, би поканил на яхтата си Лионел Меси, Карлос Тевес и Габриел Хайнце.

Марадона говори и за гола с Божията ръка срещу Англия на Световното първенство през 1986 година. Според него това е бил "нормален гол срещу англичаните, които убиваха деца във Фолклендската война”. Тя се разрази няколко години по-рано.