Манчестър Юнайтед може да промени позицията си спрямо Дони ван де Беек, докато двете страни търсят решение за бъдещето му. Нидерландецът не изглежда да е част от плановете на мениджъра Ерик тен Хаг, като се има предвид, че беше оставен извън състава за Шампионската лига. Ван де Беек не успя да напусне в края на трансферния пазар, като интерес към него имаше от страна на френския Лориен и бившия му тим Аякс.

Сега Турция изглежда единствената възможна опция, като ESPN съобщава, че два клуба от местната Супер Лига - Галатасарай и Фенербахче, могат да се окажат спасението за полузащитника, тъй като трансферният прозорец в страната затваря на 15 септември. Юнайтед бе решен да се раздели с нидерландеца за постоянно, но сега може да бъде готов да го пусне и под наем.

Тен Хаг остави Фред да напусне клуба, като Скот МакТоминей също обмисля бъдещето си при „червените дяволи“ при наличието на Каземиро, Кристиан Ериксен, Мейсън Маунт и новото попълнение Софиан Амрабат.

Проблемите с финансовия феърплей на Юнайтед означаваха, че в клуба трябва да са внимателни с харчовете си и затова искаха да продадат Ван де Беек за постоянно, но това може да не е възможно през следващите седмици.