Отборът на Манчестър Юнайтед се очаква съвсем скоро да обяви привличането на звездата на Аякс – Антони, но в същото време не се е отказал и от трансфера на крилото на ПСВ Айндховен - Коди Гакпо. Нидерландецът се отчете с 12 гола и 13 асистенции в 27 мача в Ередивизи миналата година и привлече вниманието на „червените дяволи“, а сега 23-годишният футболист говори директно за интереса на Юнайтед към него .

ПСВ изглежда вече е намерил заместник на Гакпо, като според „De Telegraaf“, „филипсите“ ще вземат универсалния нападател на Астън Вила Ануар Ел Гази, който прекара втората половина на миналия сезон под наем в Евертън, след като се оказа ненужен в тима на Стивън Джерард.

Юнайтед все още не е подал нова оферта към ПСВ, но нидерландците се подготвя именно за още едно предложение за Гакпо. В неделя той откри резултата при победата с 6:1 над Екселсиор. ПСВ обаче не успя да достигне груповата фаза на Шампионската лига и е в слаба позиция за преговори за нападателя и от клуба са готови да го пуснат на правилната цена.

Запитан дали Антони ще се присъедини към Юнайтед, Гакпо отговори:

„Това е хубаво за него, но няма влияние врху мен“, заяви Гакпо пред „ESPN“.

След това нападателят на ПСВ беше притиснат да разкрие собственото си бъдеще, по-специално слуховете за Юнайтед:

„Не мога да кажа нищо за това в момента. Това е пъзел и през следващите дни ще видя кой пасва най-добре. За мен със сигурност не е наказание да остана в ПСВ. Ще стане ясно през следващите дни“, допълни Гакпо.