Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, е получил разрешение да изхарчи солидна сума пари до края на лятото и да измъкне „червените дяволи“ от дъното на таблицата. Според „Mirror“ ръководството на клуба е готово да продължи преследването си на полузащитника на Барселона Френки де Йонг, крилото на ПСВ Айндховен Коди Гакпо и бразилското крило на Аякс Антони.

Клубът беше свързван и с тримата това лято, като сделката за Де Йонг беше договорена, но впоследствие се превърна в една от най-досадните саги през трансферния прозорец.

Gulliver/GettyImages
65 снимки

Антони пропусна тренировката на Аякс в петък и ще пропусне мача срещу Спарта Ротердам в неделя, подхранвайки спекулациите, че настоява за трансфер.

Междувременно Де Йонг изглежда доста незаинтересован от възможността да премине в Юнайтед, тъй като иска да играе в Шампионската лига. Той също е свързван и с трансфер в Челси.

Гакпо пък чака да види дали ПСВ ще се класира за Шампионската лига, след което ще реши бъдещето си. След първата плейофна среща срещу Рейнджърс резултатът е 2:2, а реваншът е идната седмица в Айндховен.