Отборът на Манчестър Юнайтед планира да засили търсенето на нов постоянен мениджър през този месец. „The Athletic“ твърди, че „червените дяволи“ ще вземант крайно решение за това кой да застане начело на тима от лятото до края на месец март.

В момента Ралф Рангник е временния наставник на „Олд Трафорд“ след уволнението на Оле Гунар Солскяер през ноември. Основните фаворити за наследник на германеца са Маурисио Почетино от Пари Сен Жермен и Ерик тен Хаг от Аякс. Бившият наставник на Тотнъм се смята че е главната цел на клуба, но ще струва доста повече от Тен Хаг.

„Mirror“ сега разкрива, че в Ман Юнайтед са се огледали в мениджър и от Висшата лига. Става дума за старши треньора на Саутхемптън Ралф Хазенхютл. Ръководните фактори в тима на „червените дяволи“ Джон Мъртоу и Дарън Флетчър са останали впечатлени от работата на австриеца в отбора от южното крайбрежие. Двамата са решили сериозно да обмислят евентуална кандидатура на Хазенхютл особено след представянето на „светците“ срещу Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.

В допълнение към това, Ралф Рангник, който ще заема консултантска роля от лятото на „Олд Трафорд“, може да има влияние върху решението за това кой ще бъде следващият постоянен мениджър. Рангник познава добре методите на настоящия треньор на „светците“ Хазенхютл, когато двамата работеха в германския РБ Лайпциг.