В момента във Франция се провежда Европейското първенство по футбол за жени, което освен с футболни качества, пленява и с женска красота. Кои са дамите, които оставят без дъх зрителите по време на мачовете из френските терените? Може да видите част от тях във видеото.

Алекс Морган

Алекс  се състезава на клубно ниво за Орландо Прайд,както и за женския национален отбор на САЩ. Тя не веднъж е попадала в класации,  които я определят като най-красивата от всички жени във футбола. През 2016 година от Victoria’s Secret я избраха най-сексапилната спортистка в света. За съжаление на мъжете красавицата е омъжена за футболиста Сервандо Караско.

Анук Хогендейк

Анук се състезава като полузащитник за женския националния отбор на Нидерландия, както и за Аякс. Хогендейк не веднъж е разпалвала мъжките фантазии, като сред една от най-горещите й фотосесии е тази за холандското онлайн списание JFK.

Мелани Лойполц

Мелани е от Германия и играе като полузащитник в Байерн. Тя също е част от германския национален отбор, а през 2016 спечели златен медал на Олимпийските игри

Джулия Симик

Джулия е професионална футболистка, която се състезава за женския отбор на Уест Хем. Красавицата се е снимала за немското издание на сп. Плейбой заедно с няколко от съотборничките й.

Али Крийгър

Али е бивш член на националния футболен отбор на САЩ и в момента е защитник на Орландо Прайд. Тя е сред една от най-горещите мацки във футбола, а доказателство за това са голите й снимки за сп. ESPN.

Лорън Сеселман

В момента Лорън играе като защитник за отбора на Санта Кларита Блу Хийт. Тя често качва снимки в социалните мрежи, на които позира по бански или дрехи, които не остават нищо на въображението.

Косоваре Аслани

Мнозина сравняват футболните умения на Аслани с тези на Златан Ибрахимович. Тя  е нападател на ПСЖ.