Американският Интер Маями се превръща в предпочитана дестинация за няколко бивши играчи на Барселона, като за Луис Суарес се съобщава, че е готов да плати от собствения си джоб, за да премине към тима от МЛС.

Лионел Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба вече са част от клуба на Дейвид Бекъм и сега Diario Sport твърди, че Суарес е готов да плати на настоящия си клуб Гремио, за да премине като свободен агент в Маями.

36-годишният Суарес в момента се възстановява от проблем с коляното и беше оставен извън състава на бразилския отбор за последния им мач.

„Независимо от болките, той трябва да бъде концентриран тук, той знае колко е важен за отбора“, заяви старши треньорът на Гремио Ренато Гаучо, който посочи ситуацията като „проблем“, по-типичен за „мексиканска сапунена опера“.

ESPN Brazil път твърди, че Суарес е готов да изплати всички свои заплати, откакто се присъедини към отбора през миналия януари, и да доплати допълнителна сума пари, за да прекрати договора си, който е до декември 2024-а година.