Бъдещето на Клаудиу Кешеру в Лудогорец изглежда окончателно е решено и най-вероятно нападателят няма да продължи да носи фланелката на разградчани. 

В момента румънецът играе за дублиращия тим във Втора лига, като има уговорка да бъде на разположение на треньора Тодор Живондов за домакинските мачове на отбора, където вече реализира три попадения в два мача. 

В Румъния не спират да следят ситуацията, като смятат, че Кешеру е пред завръщане в родината си. Силен интерес към него проявява Рапид Букурещ където играе бившият му съотборник в Лудогорец Драгош Григоре. 

Президентът на ФКСБ Стяуа - Джиджи Бекали, разкри, че е водил преговори за привличането на Кешеру, но до трансфер не се е стигнало. 

"Говорих с него. Исках го, защото има страхотен стил и е доста отдаден. Той опита, говори с тях да го пуснат, но не стана", заяви Бекали пред ProTV.

"Никога няма да го видите с фланелката на Рапид. Той е истински играч на Стяуа и се раздаваше за фланелката." 

Кешеру игра в Стяуа Букурещ през 2014 година, когато в 34 двубоя за първенство реализира 20 попадения, след което бе трансфериран в Ал Гарафа, а през лятото на 2015-а премина в Лудогорец.