Ливърпул може да привлече полузащитника на Брайтън Мойсес Кайседо, ако капитанът Джордан Хендерсън и Фабиньо напуснат клуба, твърди talkSPORT.

Смята се, че капитанът на „червените“ е на ръба да приеме оферта от Ал Етифак, според която ще получава по 700 000 паунда на седмица под ръководството на новия мениджър и легенда на Ливърпул Стивън Джерард.

Междувременно, Ал Итихад е готов да направи официална оферта към Фабиньо от 40 милиона паунда. Смята се, че на бразилеца ще бъде предложен тригодишен договор със заплата от 20 милиона евро на сезон..

Напускането на опитното дуо ще остави Ливърпул отново без много опции в халфовата линия, въпреки привличането на Алексис Мак Алистър от Брайтън и Доминик Собослай от РБ Лайпциг.

Именно по тази причина от „Анфийлд“ са готови да се насочат към Кайседо, като интерес имат и към Ромео Лавия от Саутхемптън. Смята се, че Челси също много иска да привлече еквадореца, като дори тимът на Маурисио Почетино преговаря от доста врее за негов трансфер, но „чайките“ настояват да получат 100 милиона паунда за услугите на халфа.