Лийдс Юнайтед все повече натиска да привлече мениджъра на Уест Бромич - Карлос Корберан, след като Джеси Марш беше уволнен в понеделник, пише The Mirror. Корберан, който беше в щаба на Марсело Биелса докато аржентинецът беше начело на Лийдс, изведе „дроздовете“ от дъното на Чемпиъншип до местата за плейофи за влизане във Висшата лига, след като пое отбора едва през месец октомври миналата година.

Той спечели 11 от 16-те си мача начело, но Албиън има големи финансови проблеми и Корберан може да се изкуши да напусне в посока клуба от Йоркшър, където познава добре президентът на „белите“ Андреа Радризани.

Говори се, че Корберан приветства идеята да застане начело на отбора от Висшата лига, въпреки че Лийдс следи още едно име. Това е треньорът на Райо Валекано - Андони Ираола, пише Daily Mail.

Андони Ираола

източник: Gulliver/GettyImages

40-годишният бивш десен бек на Испания знае английски език след престоя си в Ню Йорк Сити като играч, а в момента лети начело на Райо Валекано, който е пети в Ла Лига. Той също така изведе клуба до ½-финалите на Купата на Испания миналия сезон.

The Scottish Sun допълва, че в Лийдс следят и мениджъра на Селтик - Ангелос Постекоглу, като потенциален вариант за заместник на Марш.

Ангелос Постекоглу

източник: Gulliver/GettyImages