Кристиано Роналдо представи нова линия очила на компанията Italia Independent, която собственост на Лапо Елкан. Бизнесменът е член на семейство Анели, което е собственик на Ювентус. Очилата се пускат на пазара под марката "CR7".
 
„Компанията с гордост представя новата колекция очила CR7 очила. Избрахме Кристиано Роналдо зарави неговия външен вид и стил. И най-вече, защото това е човек, който трябва да се счита за истинското наследство на футболната планета, като се има предвид колко рекорда той вече е счупил. Чрез саможертва и постоянство, страст и постоянен стремеж към резултати, Роналдо промени историята на футбола и продължава да го прави.
 
Този човек ще остане в нашата памет не само заради безкрайния брой отбелязани голове, но и заради личната му следа в историята на футбола. Шампион, легенда. С една дума - CR7 ", се казва в прессъобщението на компанията. 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.