Бившият защитник на ЦСКА, Славия и Локомтоив Пловдив Пламен Крачунов даде първото си интервю като футболист на шотландския Сейнт Джонстън.

След кратък пробен период, Крачунов получи предложение за договори и вчера парафира контракт до до края на сезона. Бранителят изрази надежда, че бързо ще се адаптира към футбола в страната и ще даде най-доброто от себе си, за да може клубът да постигне поставените цели.

Бивш играч на ЦСКА отиде в шотландския елит

В момента Сейнт Джонстън заема петото място във временното класиране на шампионата с актив от 35 точки.

„Ще се опитам да дам всичко от себе си, за да помогна на отбора да постигне целите за сезона. Надявам се да постигнем велики неща. Сейнт Джонстън е първият мой клуб в чужбина. До този момент в отбора ме приемат отлично. Опитвам се да комуникирам с тях. Чувствам се отлично в съблекалнята“, коментира Крачунов пред клубната телевизия.

„Моята кариера премина в отбори като Марица Пловдив, Локомотив Пловдив, ЦСКА и за последно играх в Славия. Всичко зависи от треньора и какво иска той от мен. Харесвам шотландския футбол. Има много единоборства и мисля, че шотландското първенство за мен. Мисля, че нещата ще се получат“, каза още българският защитник.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS