На 8-и октомври отборите на Швеция и Русия трябва да се срещнат в интересна контрола. По предварителен план, двубоят трябваше да се проведе в Стокхолм, но това няма да се случи. Шведското правителство не желае да предприема рискове, тъй като ситуацията с коронавируса в страната е доста неприятна. 

Властите категорично отказаха стадионът в шведската столица да приеме мача и не позволиха на националния отбор на Русия да пътува до Швеция. По този начин срещата бе под огромна въпросителна и се наложи намесата на руската федерация. Беше взето решение, че мач ще има, но отборът на Русия ще бъде домакин, а срещата ще се изиграе в Москва на обявената дата 8-и октомври. 

Все още не е обявено на кой стадион ще се срещнат двете страни, но това ще стане ясно скоро. От шведската федерация изразиха сериозно недоволство от решението на правителството, като заявиха, че то е неприемливо. Властите обаче са непреклонни и по този начин се сложи край на сагата, като националният отбор на Швеция ще трябва да пътува за Москва.