Мениджърът Антонио Конте се закани отново да бъде фактор в треньорската професия. От март насам наставникът е свободен агент, след като напусна Тотнъм. Появи се информация, че тези дни той е отказал на Наполи.

„Знам, че се появиха разни информации, но в момента изпитвам нужда да отделям повече време на себе си и дъщеря ми, която расте. Това просто е житейски избор. Но после ще съм готов да се завърна в битката. И когато го сторя, за всички останали ще бъде тежко”, заяви той по време на събитие на Gazzetta dello Sport.

„В момента съм се изключил от всичко, за да прекарвам повече време със семейството ми. Но продължавам да се уча и да следя промените в спорта. Когато се завърна, ще бъда по-подготвен да се справям с големите предизвикателства“, продължи Конте.

„По принцип за мен стресът е като гориво, чиста форма адреналин. Напрежението ме мотивира, защото когато побеждаваш, усещането е по-добро“, надъхан е специалистът.

Конте даже каза какъв клуб би искал да води занапред:

„Бих искал да съм начело на отбор, който скоро преди това е бил спечелил нещо. Например отидох в Челси и Ювентус, когато те бяха седми“, заяви още спеициалистът.