Клубове от Саудитска Арабия са готови да платят 100 милиона евро, за да подпишат с полузащитника на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш. Твърди се, че Ал Хилал, Ал Насър, Ал Итихад и Ал Ахли ще се състезават за подписа на португалеца, пише Fichajes.

Фернандеш е капитан на Ман Юнайтед и е обвързан с клуба в дългосрочен план, притежавайки договор до 2026-а година, като той може да бъде удължен за още 12 месеца. Португалският национал е допринесъл с 68 гола и 57 асистенции от своите 201 мача във всички турнири, като спечели „Карабао Къп“ откакто е на „Олд Трафорд“.'

Gulliver/GettyImages
21 снимки

"Червените дяволи" нямат голямо желание да се разделят с толкова ключова фигура в отбора си, особено в настоящия момент, в който тимът е в сериозна криза. Въпреки това, генерирането на толкова голяма сума пари от продажбата на един играч значително ще увеличи шансовете им за подсилване на няколко позиции в техния отбор.

Евентуалната продажба на Фернадеш може да помогне и в друго отношение. Не е тайна, че Юнайтед има сериозни проблеми с Финансовия феърплей, като наскоро се твърдеше, че ще трябва да се насочат към "евтини сделки", ако искат да правят бизнес през януари.