Германският вратар Лорис Кариус прекрати преждевременно договора си с турския гранд Бешикташ. Старжът играеше в Турция под наем от Ливърпул, но заради неизплатени заплати, контрактът бе прекъснат. Новината съобщи самият той в социалните мрежи и в същото време се обясни в любов на феновете на вече бившия си тим.

„Здравейте на всички, днес прекратих договора си с Бешикташ. Жалко е, че се стигна до такъв край, но трябва да знаете, че опитах всичко, за да решим тази ситуация без каквито и да е проблеми. Бях търпелив с месеци, казвайки едно и също на ръководството. Същите неща се случиха и миналата година. За съжаление те не се опитаха да решат тази ситуация и дори отказаха молбата ми да намаля заплатата си”, написа Кариус.

„За мен също е важно да знаете, че наистина се наслаждавах да играя за клуба. В Бешикташ могат да се гордеят, че имат толкова страстни фенове, които винаги подкрепят тима по невероятен начин. Вие ме подкрепяхте в добри и лоши времена и винаги ще ви помня с най-доброто. Искам също да благодаря на съотборниците си, треньорския щаб, включително и на всички хора, работещи в клуба. Накарахте ме да се чувствам добре дошъл още от първия ден. Благодаря ви много! Бешикташ шампион!”