Германският вратар Лорис Кариус се свърза с ФИФА, за да съобщи за неизплащането на заплати в Бешикташ и поиска незабавно да се стигне до прекратяване на договорът му с турския гранд. Това бе съобщено от членът на борда на директорите на „орлите“ Ердал Торуногулари, чрез една от социалните мрежи.

„Кариус се свърза с ФИФА заради неизплащането на заплатата му, за да поиска прекратяване на договора си. Той иска да му платим за месеците, в които не е играл. Иска да получи парите си незаслужено.

26-годишният вратар ще бъде запомнен със слабите си изяви във финала на Шампионската лига през 2018 година, когато направи две фрапантни грешки, които костваха трофея на Ливърпул за сметка на Реал Мадрид.

От тази нощ стражът не е играл отново с фланелката на „мърсисайдци“ и бе даден под наем в Бешикташ. За турският гранд има 55 двубоя в Суперлигата и още 10 в Лига Европа.

Бъдещето на Кариус обаче не е ясно, защото ако прекрати договора си с Бешикташ, той ще трябва да се върне в Ливърпул. Но със сигурност в тима на Юрген Клоп няма място за него, тъй като той разполага с Алисон и Адриан. Лорис Кариус има договор с Ливърпул до 2022 година.