Отборите на Израел и Косово не се победиха в първия си мач от европейските квалификации. Двубоят в Тел Авив завърши при резултат 1:1. Десният защитник на Лудогорец Дени Групер започна на скамейката и се появи на терена в 88-ата минута за Израел.

Домакините започнаха по-добре двубоя и в първия четвърт час затвориха играта пред наказателното поле на Косово. Постепенно играчите на Ален Жирес набраха самочувствие и започнаха по-често да изнасят битката около центъра на терена.

Косово успя да открие резултата десетина минути преди края на първата част, когато грешка в средата на терена на играчите на Израел допусна гостите да напреднат, Милот Рашица влезе в наказателното поле, а там капитанът на домакините Елиазер Даса опита да пресече подаването, но вместо това прати топката в собствената си мрежа.

В началото на втората част Косово вкара втори гол дело на Рашица, но попадението на бе зачетено, тъй като нападателят на Галатасарай игра два пъти с ръка при поемането на топката.

В 56-ата минута домакините изравниха. Дор Перец получи топката и с хубав диагонален удар вкара топката в мрежата за 1:1.

Интересна ситуация се получи пред вратата на Косово в 73-ата минута, когато едно връщане от центъра на терена бе хванато от вратаря на гостите, което пък доведе до непряк свободен удар в наказателното поле. Манор Соломон стреля, но Милот Рашица с тяло изпрати топката в корнер.

Дълбоко в добавеното време Рашица изпусна да донесе победата за Косово, той получи топката във вътрешността на наказателното поле, но я изстреля встрани от целта.