Ивайло Петев бесен: Динамо не е нормален клуб

Българският треньор Ивайло Петев беше уволнен по най-странния възможен начин от Динамо Загреб, само 48 часа преди началото на сезона. Той остана шокиран от този ход на ръководителите и даде кратко интервю пред "Ютарни лист", в което изрази изумлението си от постъпката на шефовете. 

Шеф на Динамо намекна: Петев имаше проблеми с футболистите

"Нищо от случилото се тази седмица не беше коректно. Нищо! Ако искаха да ме уволнят, можеха да го направят след края на миналия сезон или преди началото на подготовката. Това е пълна катастрофа, няма никакъв смисъл! Когато загубихме финала за Купата на Хърватия, имах някакви оферти от други клубове и предполагам, че те са се интересували от мен, защото тогава са си мислели, че повече няма да съм треньор на Динамо."

Официално: Петев вече не е треньор на Динамо Загреб

"Един нормален, един голям клуб не работи така. Представете си, научих за раздялата вечерта, след като всички медии го написаха. В същия ден проведох тренировката, всичко беше наред и изведнъж получих обаждане, в което ми казаха, че повече не съм треньор на отбора. А дотогава всичко си беше нормално!"

В Хърватия: Шок в Динамо, Петев сменен

"Наистина, нямам никаква идея какво се случи. Всичко си беше нормално и получавам обаждане, наистина не знам как да ви го обясня. Не съм имал впечатление, че нещо се случва около мен, че искат да ме уволнят. Беше истински шок за мен, наистина просто не мога да повярвам, никога не съм очаквал такова нещо", заяви Петев пред "Ютарни лист". 

Петев се изрепчи на Риека и Хайдук: Шампион ще бъде Динамо

Новият сезон за "модрите" от Динамо започва на 15 юли с домакинство срещу Истра. Освен самият Петев, всички останали в Хърватия бяха шокирани от този развой с него и раздялата на гранда от Загреб с него им дойде като гръм от ясно небе.  

Свързани материали

  • Шеф на Динамо намекна: Петев имаше проблеми с футболистите Шеф на Динамо намекна: Петев имаше проблеми с футболистите
  • Официално: Петев вече не е треньор на Динамо Загреб Официално: Петев вече не е треньор на Динамо Загреб
  • В Хърватия: Шок в Динамо, Петев сменен В Хърватия: Шок в Динамо, Петев сменен
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Хърватия Динамо Загреб Ивайло Петев

Други