Тази вечер националният отбор на Ирландия гостува на Англия в една от интересните приятелски срещи. Въпреки че очакванията са за победа на англичаните, съперникът на България в лигата на нациите няма никакво намерение да се предаде без бой на „Уембли“.

Това становище изрази и защитникът на Евертън Шеймъс Колман, според когото ирландците ще гонят победата. Опитният състезател допълни още, че се чувства горд да носи фланелката на Ирландия и е готов да даде всичко от себе си в предстоящия двубой.

„Разбирам недоволството на повечето мениджъри, които не са доволни, че техни футболисти трябва да играят за националните отбори, но програмата е такава. Аз мога да кажа, че изпитвам гордост и вълнение, когато представям страната си. Да играя за Ирландия е нещо, което исках от дете, и докато мога ще съм на разположение. Довечера излизаме за победа срещу Англия, макар че хората не ни слагат в сметките. Те са страхотен отбор и се радвам, че ще видя познати лица, срещу които се изправям всяка седмица. Смятам, че за всеки един спортист трябва да е истинска чест, когато настъпи моментът да излезе на терена за мач на своята родина. Ние сме професионалисти и трябва да се представяме по най-добрия начин, срещу когото и да се изправим“, каза Колман.