Бившият футболист на Левски и Арда – Илия Юруков, сподели в интервю за сръбските медии, че в Сърбия футболът е по-силен от този, който се играе в България.

През лятото халфът премина в отбора на Раднички Ниш, а от началото на сезона вече записа два гола на сметката си. Българинът се разписа в мачовете с ИМТ Белград и Единство Уб.

„Дойдох в отбора късно. Нямах пълноценна подготовка, но успях да се подготвя добре физически. Тренирах много и в един момент треньорът реши, че съм подготвен достатъчно, за да ми даде шанс, който използвах по правилния начин”, сподели Юруков.

„Вкарах още в първия си мач, в който получих повече минути, а след това вкарах и в следващия. Гордея се с това, но най-важното за мен е да помагам на отбора. Головете на са най-важното за мен. Важното е да печелим и отборът да играе добре.”

„Отборът ни е страхотен. Даваме най-доброто от себе си, а това се отразявам и на резултатите. Всеки от нас иска да успее, да покаже качествата си и да се докаже. Атмосферата в отбора е добра и когато имаш всичко това, шансът за успех е много по-голям. Можем и още по-добре, винаги има място да се подобряваме, просто трябва да продължим в тази посока”, каза още Илия Юруков.