Националът Илиан Илиев-младши излезе титуляр за Кифисия при драматичен мач в гръцкото първенство. Неговият тим изоставаше с 0:2 срещу четвъртия Олимпиакос, но успя да вкара два гола и да изравни. В края обаче играещите с човек по-малко гости се добраха до успеха с 3:2 в срещата от 18-ия кръг.

Илиев започна започна зад изнесения на върха на атаката Огньен Ожегович, но началото бе кошмарно за Кифисия. Масурас откри за гранда от Пирея в 11-ата минута, а в 39-ата Наваро удвои от дузпа.

В 44-тата минута обаче Рецос от Олимпиакос остави своите с 10 души на терена, тъй като бе изгонен с втори жълт картон.

Кифисия се възползва много скоро от численото си преимущество и в даденото от съдията двеминутно добавено време на първото полувреме намали изоставането си в резултата след попадение на Миличевич.

В 63-тата минута пък Ожегович превърна отсъдената дузпа за игра с ръка в изравнителен гол – 2:2. Две минути по-късно Илиев бе сменен от Клонаридис, а в 86-ата резервата Ерл Араби донесе успеха на Олимпиакос с 3:2. В третата минута на 10-минутното добавено време с втори жълт картон бе изгонен и Матеуш Крисиума от домакините.

Двубоят ще се запомни и с много спорни ситуации, които отнеха на ВАР повече от 25 минути, за да ги разглежда.

Така Кифисия остава на 14-то място в класирането с 12 точки, с равен актив с ПАС Янина, който по-късно тази вечер гостува на ПАОК на Кирил Десподов. Намиращият се на 12-о място Панетоликос има 14 пункта.